Marum Executive Search
E-post:marum@executive-search.no


Disse topplederne kan gå helt til topps
Disse topplederne kan
gå helt til topps


Headhunter Per-André Marum har listet opp norske toppledere du bør holde et spesielt godt øye til. Se hele listen her!Per-André Marum driver rekrutterings- selskapet Marum Executive Search og er anerkjent i Norge som en av landets ledende headhuntere. (Arkivfoto)

Per-André Marum driver rekrutteringsselskapet Marum Executive Search og er anerkjent i Norge som en av landets ledende headhuntere. Marum kjenner til rekruttering og norske lederkandidater bedre enn de fleste.

- Det er mange flinke folk i markedet. Dette er noen som jeg vurderer som spennende – på ulike områder – og av ulike grunner, forteller Marum til nettavisen Karrierelink.no.

I listen nedenfor har Marum listet opp ledere han mener du bør merke deg – og som han tror vi vil se enda mer til i fremtiden.

Dette er de 12 ledere Marum mener du bør merke deg.

Birger Steen, CEO Microsoft Russia
- Birger tok først Norge, nå er det Russland og deretter så blir det vel en større del av verden. Trolig en av de med mest kunnskapsbredde i norsk næringsliv.Nadir er seriegründer innen mobiltelefoni.

Klaus Anders Nysteen, CEO Storebrand Bank
- Klaus Anders er sjøkrigeren som gikk i land for å snu Posten Norge. Nå leder han banken med like stø hånd.

Vibeke Strømme, Direktør Elektro - Mesta
- Vibeke har med ingeniør- og økonomiutdannelse gjort karriere i olje, kraft, consulting og nå med stort ansvar i Mesta. Store lederjobber tas på strak arm.

Torgeir Silseth, CEO Choice Hotels
- Torgeir ble årets leder i reiselivsbransjen i 2006 - en plass han fortjener for godt lederskap, faglig tyngde og høy arbeidsmoral.

Kai G. Henriksen, CEO Vinmonopolet
- Kai kan vin, Kai kan økonomi, Kai kan politikk. Så får vi se om det fører til vin i butikk eller Vinmonopolet som en av verdens beste vinsalgskjeder.

Hege Yli Melhus, Group Senior Vice President, Markets - Hafslund
- Hege har gjort rask karriere, og er nå i Hafslund. I dag leder hun selskapets markedsområde. Utdannet i Frankrike.

Dag B. Pettersen, Direktør Salg NetCom
- En entusiastisk og drivende salgsdirektør som bringer kunder til NetCom i rekordfart.Erik Harrell er CFO/COO i Opera Software

Christian Rynning-Tønnessen, CEO Norske Skog
Christian har klatret til topps gjennom tidligere erfaring som CFO (Chief Financial Officer), og vil bruke sine an