marum@executive-search.no
HOME >> Marum Executive Search >> Marum in the news >> Vanskelig å avsløre
 

Aftenposten 20.05.2006

- Ikke spennende 

Per-André Marum, hodejeger i Executive Research, tror ledere og jobbintervjuere i lengden blir lei av ikke å få konstruktive synspunkter fra ansatte.

- Jeg synes for eksempel ikke det er noe spennende å intervjue folk som gir åpenbare svar. I Norge tror jeg vi er mer åpne for konstruktive diskusjoner enn i en del andre land, sier Marum.

Virkeligheten for en dag

Han tror likevel det kan fungere å legge seg på samme linje som intervjueren eller sjefen.

- Det kan hende det hjelper, men jeg tror folk som gjør det fort vil forsvinne fra jobben når virkeligheten kommer for en dag, tror Marum.

- Tror du mange prøver å smiske med deg?

- Det kan godt hende, for en god smisker avslører seg vel ikke. Men i intervjusituasjoner opplever jeg meg i grunnen mer som en diskusjonsleder.

- Alle som møter beslutningstakere prøver å gjøre et best mulig inntrykk. Men smisking forbinder jeg med noe negativt og falsk, og det prøver jeg å luke ut.

- Det er vel også typisk at alle andre enn den som smiskes med ser smiskingen, sier Marum

 
Print  
 
10 of 16

Søk i ALLE STILLINGER i Norge!
Marum in the news
NA24: Facebook kan gi deg ny jobb
I flere yrker må man nå være på Facebook eller andre nettverk dersom man skal være aktuell for ny jobb, sier Marum
see more 
"Yrke Hodejeger" Dagbladet.no
Researchdelen er noe av det morsomste av alt. Det er en utrolig kreativ og spennende prosess hvor du får lov til å være litt ordentlig detektiv
see more 
Råtass på hodejakt
Økonomisk Rapport
Per-André Marum fikk en «flying start» i sin karriere som hodejeger. I år 2000 leverte han 40 hoder med samlet skuddpremie på ni MNOK.
see more 
 
 
     

© Copyright 2006 Marum Executive Search - Headhunter & Rekrutteringsselskap i Oslo - It & Telecom. Developed by A2N Digitalbyrå.
Search Home Page See All Positions