marum@executive-search.no
HOME >> Marum Executive Search >> Marum in the news >> Fremtidens Lederutvelgelse - Kapital
 

Hva med fremtidens lederutvelgelse?

- Hos mange arbeidsgivere er det svært viktig å ha ”internships”. For eksempel i finans og blant investeringsbanker i London har 90 prosent av alle de ansetter gått veien om sommerjobb, sier leder for BIs karriereservice, Adriana Jansen. Hun mener det alltid har vært stor interesse for relevante sommerjobber blant BI-studenter. Nyheten i år er den markante økningen av arbeidsgivere som ønsker BI-studenter i deltidsarbeid.

- Også i USA er ”internships” svært viktig både for arbeidsgivere og håpefulle søkere, sier hodejeger og partner Per-Andre Marum i Wise Advice Executive Search. Han mener norske arbeidsgivere ikke alltid har vært like flinke til å ta unge talenter i øyesyn.

Marum er ekspert på Lederutvelgelse

Fra Kapital 04.2006
 
Print  
 
7 of 16

Søk i ALLE STILLINGER i Norge!
Marum in the news
NA24: Facebook kan gi deg ny jobb
I flere yrker må man nå være på Facebook eller andre nettverk dersom man skal være aktuell for ny jobb, sier Marum
see more 
"Yrke Hodejeger" Dagbladet.no
Researchdelen er noe av det morsomste av alt. Det er en utrolig kreativ og spennende prosess hvor du får lov til å være litt ordentlig detektiv
see more 
Råtass på hodejakt
Økonomisk Rapport
Per-André Marum fikk en «flying start» i sin karriere som hodejeger. I år 2000 leverte han 40 hoder med samlet skuddpremie på ni MNOK.
see more 
 
 
     

© Copyright 2006 Marum Executive Search - Headhunter & Rekrutteringsselskap i Oslo - It & Telecom. Developed by A2N Digitalbyrå.
Search Home Page See All Positions